De leukste servies voor de kids

De leukste servies voor de kids

Met een bijzonder kinderservies maak je van iedere maaltijd iets speciaals. Vaak staat er op een kinderservies een mooie afbeelding, een leuke tekst of heeft bijvoorbeeld het bord een andere vorm. Servies voor kinderen kun je vinden van elk soort materiaal, van melamine tot porselein. Met een mooi servies maak je van iedere maaltijd een feestje.

Bamboe kinderservies

Momenteel is bamboe een veel gebruikt populair materiaal voor servies. Het heeft als voordeel dat het milieuvriendelijk geproduceerd wordt en volledig veilig is voor het contact met voedsel. Bamboe is duurzaam en sterk.

Ben je op zoek naar bamboe kinderservies? Deze geweldige servies setjes van Liewood zijn super schattig. In ieder setje zit een bordje, een beker, een kom en bestek. De serviesjes hebben allemaal een bordje met verschillende vakjes, zo is het voor een peuter bijvoorbeeld leuk om het eten te scheiden. Maar ook is het zo makkelijker voor ze om zelf hapjes te maken. En zeg nou zelf, dat is toch wat alle peuters willen, “zelluf doen”? Nieuw in de collectie van Liewood is het dino kinderservies, waarvan het bordje zelfs de vorm van een dinosaurus heeft! In het kommetje en op de beker staan ook nog stoere dino’s. Daarnaast zijn er serviesjes te vinden in de vorm van een konijn, een kat of een beer, of een heel gaaf servies met Leopard printje.

Melamine kinderservies

Melamine is servies is heel erg sterk, en duurzaam, en licht van gewicht. Voor een kinderservies uitermate geschikt, want die laten nog weleens een bordje of bekertje vallen, en melamine kan prima tegen een stootje. Een voorbeeld van leuk melamine kinderservies is het servies van Petit Monkey. Met vrolijke printjes en leuke dieren, en allemaal met elkaar te combineren. Gladde bordjes en bordjes met opstaande rand, handig voor peuters. Bijvoorbeeld dit leuke servies met een luipaard, helemaal passend in het jungle thema van dit moment!

Kinderplacemat

Het is hartstikke leuk dat ze zelf gaan leren eten, maar dat gaat helaas niet zonder geknoei. En dat is helemaal niet erg met deze leuke placemats voor kinderen! Gemaakt van siliconen, gemakkelijk te reinigen en in de vorm van een leuke dierensnuit, maakt dit de gedekte tafel helemaal af.