E-Books over gezond eten

Geen zin om je boek vast te houden tijdens het koken? Dan biedt een e-book de perfecte uitkomst. Je hoeft geen boekhouder meer aan te schaffen en je kunt gemakkelijk je recept opzoeken op je smartphone of tablet. Gelukkig zijn er veel boeken over gezond eten en afvallen op de e-reader te vinden.

In 20 minuten van XL naar S

Wil je graag gezond eten, maar heb je niet veel tijd om te koken? Lekkere en snelle recepten vind je in het boek In 20 minuten van XL naar S van Mieke Kosters.

Mieke Kosters maakte een opmerkelijke carrièreswitch, namelijk van bedrijfseconoom naar gewichtscoach. Ze was haar hele leven bezig met diëten, totdat ze hier op een gegeven moment mee stopte. Ze voelde zich beter dan ooit en viel door het aanpassen van haar levensstijl maar liefst 18 kilo af. Ze werkte haar ervaringen uit met haar psycholoog en kwam tot een unieke afslankmethode. Haar geheim: afvallen zonder dieet. Ze deelt haar methode met je in haar boeken.

Volgens Mieke Kosters is het belangrijk om niet in één keer je hele eetpatroon om te gooien of te eten volgens andermans regels. Het gaat erom dat je je mindset verandert. Je kiest wat jij echt wilt, je eetpatroon verander je vervolgens in kleine stapjes.

Het boek is gericht op de drukke vrouw (en man) die graag lekker en gezond wil eten, samen met het hele gezin, maar niet veel tijd heeft om te koken.

De naam zegt het al, alle recepten staan binnen 20 minuten op tafel en hebben een maat van XS tot XL. De omvang van je maaltijd bepaal je zelf. Met XS en S maaltijden val je af, deze recepten bevatten weinig calorieën. XL maaltijden hebben juist veel calorieën.                    Het is niet erg als je soms een XL maaltijd neemt, je kan namelijk zelf bepalen wanneer je een XS of een XL maaltijd nuttigt. Compenseer een XL ontbijt bijvoorbeeld met een XS lunch. Zo krijg je een balans in je eetpatroon en eet je bewust.

Dit boek koop je eenvoudig en snel online.

100% suikervrij in 30 dagen!

Suiker heeft een grote invloed op ons leven. Soms heeft het een negatief effect op je gezondheid, je kan bijvoorbeeld diabetes krijgen. Daarom daagt Carola van Bemmelen je uit om 30 dagen lang geen suiker te eten. Carola van Bemmelen is een food- en lifestylecoach en heeft een grote passie voor gezondheid. Ze volgde verschillende opleidingen en trainingen over voeding en gezondheid. Deze kennis gecombineerd met haar persoonlijke ervaringen gebruikt ze om haar klanten een gezonde levensstijl aan te leren.

Met een driefasenplan kick je zonder veel moeite af van suikers. Recepten, voorbeeldmenu\’s en tips die in het boek staan, helpen je de suikervrije maand door. Je bewust worden van wat je eet en de hoeveelheid suikers die je binnenkrijgt is de eerste stap naar een gezonde levensstijl. Je hebt vaak zelf niet door hoeveel suiker je eigenlijk dagelijks consumeert.

Volgens Carola van Bemmelen zie je razendsnel effect. Je zou je energieker gaan voelen, betere nachtrust krijgen en ook nog eens gewicht verliezen. Maar het is vooral goed voor je gezondheid.

In het boek staat veel informatie over wat suiker met je lichaam doet. Maar je vindt er ook een stappenplan om direct aan de slag te gaan en lekkere recepten waarmee de maand voorbij vliegt. Koop dit boek gemakkelijk online, zodat jij direct kunt beginnen met lezen.

Durf jij de suikervrije maand aan?

100% suikervrij in 30 dagen was het eerste boek van Carola van Bemmelen. Na het grote succes heeft zij nog een aantal boeken uitgebracht, allemaal in het 100% thema. In de boeken vind je veel informatie over de zogenoemde Sugarchallenge, maar ook bevatten de boeken andere heerlijke recepten.

Eet jezelf mooi, slank en gelukkig

Na jarenlang van slecht eten, stress en laat naar bed werd Amber Albarda behoorlijk ziek. Haar dokters zorgden voor een compleet nieuwe kijk op voeding en nu is ze gezonder dan ooit. Na deze ervaring is ze voedingscoach geworden en schrijft ze wekelijks een column over voeding en gezond leven in de Telegraaf.

Ze vond dat meer mensen moesten weten dat slecht eten niet goed is voor je gezondheid, en is begonnen met het schrijven van een boek. Hier kwam Eet jezelf mooi, slank en gelukkig uit voort. In het boek benadrukt Amber de verhouding tussen gezond eten, voldoende bewegen en gezond denken als basis voor een goede gezondheid en lekker in je vel zitten.

Het boek staat vol met tips en weetjes. Ook staan er voorbeelden van weekmenu’s in het boek, waardoor het inzichtelijk wordt hoe je nieuwe voedingspatroon eruit zou kunnen gaan zien. Amber Albarda vertelt in haar boek dat je niet hoeft te diëten om je mooi, slank en gelukkig te voelen.

Ben jij ook benieuwd naar deze boeken? Deze boeken zijn zowel als paperback en e-book te verkrijgen op bol.com. Met een e-book hoef jij nooit meer te sjouwen met je kookboeken, je kiest er simpelweg een uit op je smartphone of tablet.