Papieren boeken over gezond eten

Tegenwoordig zijn veel boeken digitaal te vinden, maar wat geeft er nou een beter gevoel dan het lezen van een fysiek boek. De laatste jaren wordt er veel over gezond eten geschreven. In deze boeken vind je vaak handige tips, maar ook recepten die jou helpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Wij willen je graag helpen bij het kiezen van het goede boek.

Powerfood

Volgens Rens Kroes bereik je een happy life niet met een crashdieet, maar wel door lekker en gezond te eten, goed voor jezelf te zorgen en vooral te genieten. Rens Kroes is een bekende healthcoach en heeft een grote passie voor gezonde voeding. In haar bestseller Powerfood deelt zij haar favoriete recepten met verantwoorde ingrediënten voor een happy en healthy lifestyle.Van smoothies, ontbijtjes, salades en pasta’s tot gezonde snacks, alles komt aan bod in het boek. Ook het effect van verschillende groenten, superfoods en andere ingrediënten op je lijf licht de healthcoach verder toe in het boek.

Het bleef niet bij één boek. Door het grote succes en de vraag naar meer recepten heeft Rens Kroes nog drie boeken uitgebracht, namelijk:

  • Powerfood – van Friesland naar New York, waarin het contrast tussen stad en platteland tot uitdrukking komt met heerlijke, gezonde recepten.
  • Powerfood – The Party Edition, waarin Rens Kroes haar favoriete party-recepten met je deelt.
  • On the go, waarin de schrijfster laat zien dat een gezonde lifestyle hanteren, zelfs als je altijd onderweg bent, niet heel moeilijk is.

Wil je gezond leven, maar ook genieten van het leven? Dan zijn de boeken van Rens Kroes echt het lezen waard.

Al deze boeken van Rens Kroes bestel je eenvoudig online.

Sonja’s Bella Italia!

Houd je van lekker eten, maar weet je niet hoe je dit kunt combineren met een gezonde levensstijl? Het nieuwste boek Sonja’s Bella Italia! van Sonja Bakker helpt je met het verliezen van gewicht op een gezonde manier. Tegelijkertijd geniet je van smakelijke gerechten uit Italië.

Sonja Bakker is voedingsdeskundige en schrijfster. Nadat haar eerste boek uitkwam werd haar afvalmethode ontzettend populair en sindsdien gebruiken veel lijners de term ‘sonjabakkeren’.

Italië is het land van pizza, pasta en tiramisu. Maar deze lekkere producten kunnen wel voor extra kilo’s zorgen. Sonja Bakker laat je zien dat je ook kan genieten van al het lekkers dat Italië te bieden heeft, zonder aan te komen.

Zoals in alle boeken van Sonja Bakker, staan er acht weekmenu’s beschreven. Je hoeft niet na te denken over wat je wel en niet mag eten. Als je je netjes aan de weekmenu’s houdt, zou je volgens Sonja een kilo per week af kunnen vallen. De recepten zijn makkelijk en snel klaar en de ingrediënten heb je vaak al in huis of zijn bij de supermarkt te verkrijgen.

Het boek bevat veel mooie foto’s, leuke recepten en extra inspiratie en motivatie om jou een gezonde levensstijl aan te leren.

Je kunt het boek, maar ook andere dieetboeken van Sonja Bakker vinden op onder andere bol.com.

Lekker & makkelijk koolhydraatarm

Zit je te denken aan een koolhydraatarm dieet? Dan kan het boek van Anna-Karina van Denderen je helpen bij het maken van de allerlekkerste koolhydraatarme recepten. Anna-Karina van Denderen is de eigenaar van de succesvolle website Koolhydraatarmrecept.nl. Deze website groeide in slechts twee jaar tijd uit tot de populairste koolhydraatarme foodblog van Nederland. Veel mensen halen inspiratie uit de vele lekkere recepten die op de site staan. De vraag om een receptenboek werd steeds duidelijker, en sinds mei 2017 is deze er dan eindelijk onder de titel Lekker & makkelijk koolhydraatarm.

In het boek kan je meer dan 120 koolhydraatarme recepten vinden met veel variatietips. Alle recepten zijn suikervrij en geschikt voor mensen met diabetes type 2. Je vindt duidelijke uitleg over gezond koolhydraatarm eten in het boek, ook staat er bij elk gerecht het aantal koolhydraten vermeld.

Wat kun je allemaal vinden in het boek?

  • Basisrecepten
  • Ontbijtjes
  • Salades en bijgerechten
  • Gevarieerde diners, van Hollandse stamppot tot Indiase curry
  • Feestelijke hapjes en lekkernijen
  • Nagerechten

Lekker & makkelijk koolhydraatarm van Anna-Karina van Denderen kun je gemakkelijk online bestellen.

We hopen dat je wat inspiratie hebt gekregen van deze boeken. Natuurlijk zijn er nog veel meer boeken over gezond eten en afvallen. Zit het juiste boek voor jou er niet bij? Niet getreurd, want er is nog veel meer keuze. Kijk bijvoorbeeld eens op bol.com, de webshop heeft een groot assortiment met boeken over gezonde voeding.