Top tien dieetblogs

Top tien dieetblogs

Wil je hulp met afvallen, maar heb je (nog) geen zin om geld te besteden aan kookboeken of online dieetprogrammaā€™s? Dan is een dieetblog de uitkomst. Er zijn verschillende dieetblogs in Nederland waarop je interessante en behulpzame artikelen over afvallen, gezondheid en voedsel kunt vinden. Wij geven je de top tien dieetblogs van Nederland die zeker een kijkje waard zijn.

10. DieetBlog.com

Ondanks DieetBlog al een poos geen nieuwe artikelen online heeft geplaatst, kun je op deze blog toch nog steeds paginaā€™s vol met interessante artikelen over snel afvallen vinden. Zo vind je er een artikel over snel afvallen in drie stappen, over koolhydraten, en over diĆ«ten zonder honger.

9. MijnLaatsteDieet.com

MijnLaatsteDieet biedt mensen die gezond willen afslanken een gepersonaliseerd voedingsprogramma, en een uitgebreide blog die momenteel nog up-to-date is. Op deze dieetblog vind je niet alleen informatieve artikelen over afslanken, maar ook nieuwsberichten. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent voeding en gezondheid.

8. LowCarbChef

Op Lowcarbchef vind je een tal van koolhydraatarme recepten, maar ook een blog over alles omtrent voedsel en koolhydraten. Dus wil je meer te weten komen over hoe precies kunt afvallen met een koolhydraatarm dieet, bekijk dan eens de blogartikelen van LowCarbChef.

7. Goedkoopsnelafvallen.nl

Op Goedkoopsnelafvallen.nl vind je een blog met veel handige artikelen over verschillende diƫten. Zo vind je er een artikel over het 4-dagen-dieet, over afvallen met afslankshakes en zelfs over snel afvallen zonder dieet.

6. Atkins blog

Op de officiƫle website van het Atkins-dieet vind je ook een informatieve blog. Het Atkins-dieet, en dus ook deze blog, is evenals LowCarbChef gericht op een koolhydraat-arm dieet. Zoek je naar specifieke artikelen, dan kun je binnen deze blog filteren op verschillende onderwerpen, waaronder lifestyle, sport, gezondheid, recepten, en voeding.

5. Weight Loss Ninja

Weight Loss Ninja is een persoonlijke blog van Ilse. Ilse schrijft uiteenlopende artikelen om vrouwen te helpen met overgewicht. De artikelen zijn voornamelijk gericht op het aanpassen van je levensstijl en zorgen voor de juiste mindset. Op deze blog vind je succesverhalen, recepten, tips en tricks, en nog veel meer.

4. FitBeauty

FitBeauty is de blog van diƫtiste Teni Stepanisian. Op deze blog kun je ontzettend veel artikelen vinden over afvallen en sporten. Ook staan er op deze blog recepten, persoonlijke verhalen, en motiverende en inspirerende artikelen.

3. NLbewustgezond

NLbewustgezond is pas opgericht in 2015, maar is al erg populair en uitgebreid. Het doel van deze website is om mensen meer te leren over gezond eten en een gezonde levensstijl. Op deze website vind je ook een blog met veel informatieve artikelen in de categorieƫn afvallen, mentaal welzijn, gezonde levensstijl, gezonde voeding en bewegen.

2. Gezondblog.nl

Gezondblog is Ć©Ć©n van de populairste blogs omtrent gezondheid van Nederland. Op Gezondblog.nl staan niet alleen afslankprogammaā€™s en (gratis) e-books, maar ook een uitgebreide dieetblog. Deze blogs zijn erg overzichtelijk en zijn daardoor makkelijk te lezen. Je leest er alles over vitamines en mineralen, slaapproblemen, koolhydraten, en specifieke ingrediĆ«nten.

1. I Love Health

Ook I Love Health is een persoonlijke blog met zowel leerzame artikelen als gezonde recepten. Het is momenteel Ć©Ć©n van de populairste blogs van Nederland. Op deze blog vind je artikelen omtrent sport, eten, en lifestyle.