Kun jij je eetpatroon niet volhouden

Kun jij je eetpatroon niet volhouden? Raap jezelf weer bij elkaar

Het hoeft maar één zwak moment te kosten en je dieet of challenge gaat van geweldig naar verschrikkelijk. Het maakt niet uit hoe goed je bedoelingen zijn, je kunt er niet van uitgaan dat je je nieuwe eetpatroon iedere minuut van de dag perfect kunt volgen. Er zullen momenten zijn waarop je iets eet dat je eigenlijk niet zou moeten eten. Het is belangrijk om er niet alleen achter te komen waarom je in eerste instantie in de problemen komt, maar ook hoe je weer op het goede spoor kunt komen. Als je je Herbalife dieet niet vol hebt kunnen houden – en dat gebeurt iedereen wel eens – dan volgen hier enkele tips om je weer op het goede spoor te helpen.

  1. Weet dat terugvallen gebeurt

Iedereen maakt van tijd tot tijd wel eens Herbalife dieet fouten. Wat je niet wilt, is jezelf daarvoor straffen, want dan geef je jezelf het gevoel dat je hebt gefaald, wat ertoe zou kunnen leiden dat je opgeeft en de controle volledig verliest. Een moment waarop je iets eet dat je niet zou moeten eten of je caloriemaximum voor de dag hebt overschreden is simpelweg een terugval. Dat gebeurt. Erken dat het gebeurt, maar laat het je niet uit evenwicht brengen. Want als je voldoende van die terugvallen aan elkaar rijgt, kan het zijn dat je weer terug bij af bent.

  1. Weet wat ervoor zorgt dat je iets gaat eten dat je niet zou moeten eten

De meeste mensen kunnen identificeren wat ervoor zorgt dat ze iets eten dat ze niet zouden moeten eten. Stress is bijvoorbeeld vaak een reden. Als mensen eten als reactie op stress, dan is dat omdat ze denken dat deze beloning ervoor zorgt dat ze zich beter voelen. In ieder geval op dat moment. Maar vervolgens komt het schuldgevoel kijken, waardoor je nog meer gestresst raakt en nog meer gaat eten. En zo blijft die cirkel doorgaan en hou je jouw Herbalife dieet niet vol. Vermoeidheid, eenzaamheid, frustratie, verveling. Allemaal emoties die ervoor kunnen zorgen dat je gaat eten. Soms zijn er mensen in je leven die het probleem zijn, zoals diegenen die je aansporen ‘deze ene keer’ iets te nemen.